Kedves Szülők! Kedves Kollégák!

 

Immár hagyomány gimnáziumunkban, hogy karácsony közeledtével jótékonysági, Luca napi vásárt szervezünk, s az egész napos vásári forgatagot jótékonysági adventi koncertünkkel zárjuk, amelyre nézőként idén is szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

 

A koncert helyszíne: Magyar Táncművészeti Egyetem Ifj. Nagy Zoltán Színházterem

A koncert kezdési ideje: 2018. december 10., hétfő, 17 óra

 

Ezen az estén az egyetem házi színpadán közreműködő diákok nem táncosként mutatkoznak meg, hanem karácsonyi dalokkal köszöntik a közelgő ünnepet, őket a Zeneakadémia középiskolai tanulmányait korábban illetve jelenleg is nálunk folytató ifjú tehetségeinek, Schwarz Zoltánnak és Kökény Tamásnak önfeledt előadása követi, végül a Marczibányi téri Kodály Iskola kórusának vendégfellépése teszi teljessé és emlékezetessé ezt az alkalmat mindannyiunk számára.

Ahogy az eddigi években, úgy idén is jótékonysági célokra, iskolánk alapítványának, A Jövő Táncosaiért Alapítvány támogatására fordítjuk a belépőkből befolyt teljes összeget, mellyel rászoruló diákjaink iskolai és szakmai tanulmányait, étkeztetését, utazását, valamint kurzusokon való részvételüket segítjük.

A belépőjegy idén is szabadáras (javasolt minimum ára továbbra is 1000 forint), melynek megvásárlásával Önök is hozzájárulhatnak az alapítvány mind eredményesebb működéséhez.

A jegyeket az előadás előtt lehet megvásárolni a bejáratnál.

Ha az adventi koncertünkön idén nem tud részt venni, de szívesen pártolná célkitűzéseinket, akkor ezt is megteheti az osztályfőnökhöz eljuttatott felajánlásával.

 

Segítségét, támogatását köszönjük!

 

A Magyar Táncművészeti Egyetem Nádasi Ferenc Gimnáziuma és Kollégiuma Tantestülete