Adventi jótékonysági koncert

 

Sok éve hagyomány gimnáziumunkban, hogy karácsony közeledtével jótékonysági, Luca napi vásárt szervezünk, s az egész napos vásári forgatagot adventi koncertünkkel zárjuk, amelyre nézőként idén is szeretettel várjuk Önöket.

A koncert helyszíne: Magyar Táncművészeti Egyetem Ifj. Nagy Zoltán Színházterem

A koncert kezdési ideje: 2017. december 11., hétfő, 18 óra

Ezen az estén az egyetem házi színpadán közreműködő diákok nem táncosként mutatkoznak meg, hanem versekkel, karácsonyi dalokkal köszöntik a közelgő ünnepet, őket követően pedig a Zeneakadémia középiskolai tanulmányait nálunk folytató ifjú tehetségeinek, s a klasszikus balett tanszak zongorakísérőinek önfeledt előadása teszi teljessé és emlékezetessé ezt az alkalmat mindannyiunk számára.

Ahogy az eddigi években, úgy idén is jótékonysági célokra, iskolánk alapítványának, A Jövő táncosaiért Alapítvány támogatására fordítjuk a belépőkből befolyt teljes összeget, mellyel rászoruló diákjaink iskolai és szakmai tanulmányait, étkeztetését, utazását, valamint kurzusokon való részvételüket segítjük.

A belépőjegy szabadáras (javasolt minimum ár: 1000 forint), melynek megvásárlásával Önök is hozzájárulhatnak az alapítvány mind eredményesebb működéséhez.

A jegyeket az előadás előtt lehet megvásárolni a bejáratnál.

Ha az adventi koncertünkön idén nem tud részt venni, de szívesen pártolná célkitűzéseinket, akkor ezt is megteheti az osztályfőnökhöz, illetve iskolánk titkárságához eljuttatott támogatásával!

Segítségét köszönjük!

A Magyar Táncművészeti Egyetem Nádasi Ferenc Gimnáziuma és Kollégiuma Tantestülete